Ga naar begin
sep 18, 2023

Cornelis Vrolijk in De Scheveninger

De afgelopen decennia is Cornelis Vrolijk uitgegroeid tot een bedrijf met zo’n 1.000 medewerkers in Nederland. In ons visserijbedrijf is iedere collega van belang. Zowel aan de wal als op zee. Als familiebedrijf zorgen wij goed voor elkaar en iedereen is onderdeel van onze familie.

Onlangs zijn twee collega’s geïnterviewd door ‘De Scheveninger’ over hun loopbaan bij Cornelis Vrolijk. Zo begon Wilco Pronk als 15-jarige jongen als werkprenter en ging mee aan boord om het vissersvak te leren. Na de opleiding Maritiem officier alle schepen en zijn stage, werkt hij sinds 2007 aan boord van één van onze schepen. 15 jaar later werkt hij nog iedere dag met plezier, nu als eerste stuurman. Carmen Melis bleef na haar stage vanuit de HRM opleiding. In 2019 begon zij op de afdeling Personeelszaken met het regelen van bemanningszaken en is daardoor vaak aan boord te vinden. Inmiddels richt zij zich samen met andere collega’s ook op het werven van nieuwe medewerkers.

Werken bij Cornelis Vrolijk betekent werken in een veilige, gezonde, duurzame en fijne omgeving. In alle onderdelen van ons bedrijf vinden wij dit belangrijk. Persoonlijke aandacht, gericht op de toekomst en een no-nonsense mentaliteit. Dat is werken bij Cornelis Vrolijk!

Wil je meer weten over hoe het is om te werken bij Cornelis Vrolijk? Lees dan vooral hier het interview met Wilco en Carmen of houd onze sociale media kanalen in de gaten!

Ben je benieuwd naar onze openstaande vacatures? Klik dan hier!