Ga naar begin
20200818 164429

Een familie van bedrijven

Binnen onze familie van bedrijven werken we dagelijks nauw samen om voedzame, gezonde en betaalbare visproducten te leveren. Dankzij deze jarenlange ervaring in elke fase van de productieketen leveren we de beste kwaliteit.

Samen sterk

Onze vissers leveren sinds 1880 mooie visproducten van de hoogste kwaliteit. De laatste jaren zorgen wij ook binnen onze groep voor verdere verwerking van deze producten.

Door nauw samen te werken binnen onze familie van bedrijven weten we in elke fase van de productieketen wat er gebeurt: van schip naar schap. Hierdoor zijn we flexibel en sturen we bij zodra dat nodig is. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat we dichtbij de wensen van de consument staan. Zo zorgen we samen voor kwaliteitsproducten die duurzaam gevangen zijn én waarvan de herkomst bekend is.

Onze familie

Om de hoogste kwaliteit te leveren, werken we nauw samen met de gespecialiseerde bedrijven binnen onze familie. Zo garanderen we van vangst tot levering betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit van onze visproducten. 

  • De vangst en handel van pelagische, demersale en andere vissoorten gebeurt met een vloot moderne vriestrawlers en een innovatieve kottervloot via Cornelis Vrolijk BV en dochterondernemingen Jaczon BV, France Pélagique SAS en North Atlantic Fishing Company Ltd. 
  • Voor de vangst, kweek, handel en verwerking van (tropische) garnalen werken we met een vloot garnalenschepen via dochteronderneming Primstar BV.
  • In de visverwerking en handel werken we samen met dochterondernemingen Cornelis Vrolijk Seafood, Dulk Haasnoot Seafood, Bertus-Dekker Seafood, Welmar Seafood en Kegge Garnalenhandel. 

Voor een aantal producten beheersen we zelfs de hele keten van schip naar schap, zoals bij makreel. Vanaf de vangst in de Noordoost Atlantische Oceaan door onze eigen trawlers, gaat de makreel via de rokerij bij onze verwerkingsbedrijven naar het schap in de supermarkt. Door deze controle over het hele productieproces, zijn we flexibel en kunnen we bijsturen als dat nodig is. Naast makreel hebben we ook een sluitende keten voor diverse producten uit de garnalen- en kottervisserij.

Onze familie op de kaart

Ecuador Guayaquil Suriname Wanica Nigeria Lagos Mauritanië Nouadhibou