Ga naar begin
Knipsel Makreel

Onze producten

Duurzaam vissen staat bij ons voorop. Dat levert de mooiste visproducten op, die (h)eerlijk zijn, waarvan de herkomst bekend is én ook nog heel gezond zijn.

(H)eerlijke producten van hoge kwaliteit

Al meer dan 140 jaar leveren we gezonde en duurzame vis overal ter wereld. Gestart als lokale kenner, uitgegroeid tot wereldspeler.

We vangen, kweken en verwerken verschillende soorten vis en garnalen. Voor diverse producten beheersen we de keten ‘van schip naar schap’. Dat betekent dat we exact weten wat er gebeurt met de vis vanaf het moment dat het gevangen wordt, tot het in de winkel ligt. Zo zijn we flexibel om bij te sturen als dat nodig is en voldoen we aan de verwachtingen van de consument, namelijk een kwaliteitsproduct. Duurzaam gevangen én waarvan de herkomst bekend is. Dat smaakt toch een stuk lekkerder.

Handel in vis en garnalen

De vangst en verkoop van pelagische vis, zoals haring en makreel, is een van onze belangrijkste activiteiten. We vriezen deze vis direct na vangst aan boord in en na opslag in eigen vrieshuizen is een groot gedeelte bestemd voor export. Naast de export leveren wij onze pelagische vis via eigen verwerkings- en handelsbedrijven in Nederland. In Europa leveren we aan retailbedrijven, groothandels en visdetaillisten. Een prettige gedachte dat we op die manier wereldwijd consumenten voorzien van de lekkerste vis. 

Naast pelagische vis vangen wij ook demersale vissoorten zoals tong en schol. Deze vis wordt vers op ijs aangeland en via de visafslag verkocht. Een deel ervan wordt verwerkt door onze eigen verwerkingsbedrijven. Ook vangen, kweken en verwerken we garnalen binnen onze familie van bedrijven. Deze onafhankelijkheid en zelfvoorzienende keten is stelt ons in staat om de beste kwaliteit te leveren.

Meer over onze producten

Vis is gezond

Vis bevat veel vitaminen en mineralen, eiwitten en gezonde vetten. Vette vis, zoals makreel en haring, bevat ook nog eens omega-3 vetzuren. Deze stoffen zorgen ervoor dat cholesterolwaarden in het bloed verbeteren waardoor het risico op hart- en vaatziekten weer verkleind wordt. Naast deze positieve effecten op de cholesterolwaardes zijn er nog meer, waarvan er veel niet zo bekend zijn.

Ontdek het gezonde van vis

Verantwoorde herkomst

Het leveren van kwalitatief hoogstaande en betrouwbare producten is erg belangrijk voor ons. Doordat we in elke fase van de voedselketen weten wat er gebeurt met de vis, kunnen we op tijd bijsturen als dat nodig is. Zo zorgen we ervoor dat onze producten eerlijk en betrouwbaar zijn. De traceerbaarheid van onze producten geeft niet alleen onszelf een goed gevoel, maar ook onze klanten.

Meer over de traceerbaarheid