Ga naar begin
Hero Small

Werken bij Cornelis Vrolijk

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde matrozen voor onze trawlers. Ben jij energiek, gemotiveerd en weet je van aanpakken? Vind je het niet erg om lang van huis te zijn? Stuur dan een sollicitatie voor matroos.

Vissers van morgen

Zoek je een baan bij een internationaal familiebedrijf waarin je jouw kennis en ervaring kunt inzetten en jezelf kan blijven ontwikkelen? Dan zit je bij Cornelis Vrolijk goed. Samen met bijna 2.000 collega's draag je elke dag bij aan gezonde levens en vitale zeeën! 

Als familiebedrijf denken we in generaties en streven we naar minimale impact op de natuur op land en zee, en koesteren we zorg voor onze medewerkers, voor een duurzame toekomst voor iedereen. Bij ons werken gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die hun krachten bundelen en vakkennis delen. Als werkgever hechten wij veel waarde aan veilig werken, persoonlijke groei en natuurlijk plezier in het werk. Onze familie van bedrijven heeft een open bedrijfscultuur, informele werksfeer, heldere verwachtingen en duidelijke arbeidsvoorwaarden. Samen zijn wij Cornelis Vrolijk, Vissers van morgen!

Ben jij op zoek naar een stage in de visserijsector? Op zee of aan de wal? Bekijk onze stagemogelijkheden!

Wilco Pronk
Ik ben als matroos begonnen en werk nu als eerste stuurman op de trawler Zeeland. Tijdens de reis ben ik medeverantwoordelijk voor het opsporen en vangen van de vis. Daarnaast bewaak ik de veiligheid van de bemanning op het achterdek. We werken op basis van vertrouwen en moeten van elkaar op aan kunnen.
Wilco Pronk Eerste stuurman SCH-123 Zeeland

Koenvanderveen
Het leukste aan mijn werk als inkoper vind ik de diversiteit in mijn werkzaamheden. Ik doe de inkoop voor onze trawlers die voor langere tijd op zee zijn. Denk aan proviand, brandstof, maar ook technische onderdelen en kleding. Ik heb veel verantwoordelijkheid en eigen inbreng wordt gewaardeerd.
Koen van der Veen Inkoper
Christianne
Als Crewing medewerker zorg ik ervoor dat alles rondom de bemanning van onze schepen op rolletjes loopt. Ik regel bijvoorbeeld de bemanningswissels zodat de bezetting zo optimaal mogelijk is. Daarnaast doe ik verschillende administratieve werkzaamheden. Cornelis Vrolijk is een leuk en mooi bedrijf dat je veel kansen biedt.
Christianne van Herwerden Crewing medewerker

Geen passende vacature gevonden? Stuur een open sollicitatie!

Wil je werken in de visserij, op zee of aan de wal, maar zie je geen passende vacature? Stuur dan via onderstaand antwoordformulier een open sollicitatie. Volg je nog een opleiding en ben je op zoek naar een stageplek? Kijk dan voor meer informatie bij onze stagemogelijkheden.

Open sollicitatie
Hero Large

Veelgestelde vragen

Allereerst leuk dat je interesse hebt om bij ons aan de slag te gaan! Op onze vacaturepagina vind je een actueel overzicht van onze vacatures. Zie je een functie die bij je past? Klik dan op de bijbehorende ‘solliciteer’ button. We kijken uit naar je mail.

Zeker! Dat moedigen we zelfs aan. Je kunt je open sollicitatie hier indienen.

Als je nu een opleiding volgt en op zoek bent naar een stage, is er bij ons altijd wel een plek die bij je past. Je kunt hier alle informatie over stage lopen bij Cornelis Vrolijk vinden.

De meeste functies hebben een vaste standplaats. Het kan echter zijn dat je voor je functie op meerdere locaties werkt. Zo hebben we kantoren in IJmuiden, Scheveningen en Stellendam.  

Ons sollicitatietraject bestaat uit verschillende stappen waarbij we natuurlijk hopen een match! Na je sollicitatie ontvang je altijd binnen een week een bevestiging. Indien we je uitnodigen voor een gesprek nemen we persoonlijk contact met je op. Afhankelijk van dit gesprek nodigen we je uit voor een tweede gesprek waarbij we de arbeidsvoorwaarden zullen bespreken.

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail naar sollicitatie@cornelisvrolijk.eu