Ga naar begin
MG 4364 A

Ons kompas

We willen bijdragen aan gezonde levens en de zee beschermen. Nu én later. Dat zie je terug in onze dagelijkse manier van werken.

Wie we zijn en hoe we werken

We vangen, kweken en verwerken vis en garnalen van hoge kwaliteit. Dit doen we op een duurzame en verantwoorde manier.

Zo voorzien we elke dag miljoenen mensen wereldwijd van gezond en betaalbaar voedsel. We respecteren het welzijn van de mensen om ons heen en willen onze aarde zo goed mogelijk achterlaten voor de volgende generaties. Dat doen we door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Lees meer over de verantwoordelijkheid die wij nemen in ons MVO-beleid.

Ons toekomstbeeld

Ruim 70% van de aarde bestaat uit water: zeeën en oceanen voorzien ons van alle noodzakelijke bronnen als zuurstof, water en voedsel. Dankzij dit water kunnen we gezonde, betaalbare en voedzame voeding produceren, waarmee we als vissers bijdragen aan voedselzekerheid. Wereldwijd zijn er namelijk meer dan 3 miljard mensen voor hun proteïne-inname afhankelijk van voedsel uit de zee en dat aantal blijft groeien. 

Wij vinden het belangrijk dat de zee vitaal blijft. Een vitale zee heeft gezonde hoeveelheden vis. Door precies genoeg te vangen, vervuiling van de zee tegen te gaan en de impact op biodiversiteit te beperken, helpen we om de zeeën te beschermen.

Onze missie

Ons doel is om de wereld te voeden en daarmee bij te dragen aan gezonde levens en vitale zeeën te beschermen. Het zit in ons DNA om te zorgen voor de generaties na ons. Dat doen we bijvoorbeeld door elke dag gezonde en betaalbare voeding te leveren aan miljoenen mensen. 

Dit is wat ons drijft en onze missie sluit hierop aan:

“We voorzien miljoenen mensen van gezonde maaltijden. We vangen, kweken en verwerken hiervoor vele soorten vis en garnalen op de meest duurzame, innovatieve wijze.”