Ga naar begin
Knipsel Carolien Vogel

Onze verantwoordelijkheid

We vangen, verwerken en verkopen onze vis op een duurzame manier. Zo dragen we bij aan gezonde levens en het beschermen van de zee. Nu en voor de generaties na ons.

Onze duurzaamheidsstrategie

Wat hebben we als mens nodig en wat is goed voor de aarde? Die vraag stellen we onszelf elke dag en we proberen hier de juiste balans in te vinden.

We verzorgen elke dag miljoenen maaltijden voor mensen over de hele wereld. Maar we willen ook dat de generaties na ons kunnen genieten van al het moois van de zee. Met onze duurzaamheidsstrategie dragen we bij aan gezonde levens en beschermen we tegelijk onze zee├źn.

Samenwerken aan een gezonde wereld

Een gezonde wereld is volgens ons een wereld waar mens, zee en vis in balans zijn. Om dit te bereiken, is kennis nodig. Daarom werken we samen met de beste deskundigen, wetenschappers en erkende instanties. Zo vangen, kweken en verwerken we vis en garnalen op een steeds duurzamere manier. Ook zorgen we ervoor dat volgende generaties wereldwijd van al het moois van de zee kunnen blijven genieten.

Vanuit deze inzichten komen we tot een actief MVO-beleid. MVO betekent voor Cornelis Vrolijk dat we onze doelstellingen op het gebied van sociaal en duurzaam ondernemerschap helder op papier zetten en ervoor zorgen dat onze medewerkers zich bewust zijn van deze gezamenlijke doelstellingen. Met elkaar zetten we onze schouders onder het behalen van de best mogelijke resultaten.

Onze duurzaamheidsthema's

In 2021 zijn we gestart met het opstellen van een vernieuwde duurzaamheidsstrategie (MVO-beleid). Hierbij hebben we zes thema’s bepaald. Dit zijn onze aandachtsgebieden. Meer weten over ons MVO-beleid en wat deze verschillende thema’s voor ons betekenen?