Ga naar begin
dec 07, 2022

Cornelis Vrolijk nu officieel strategische partner van Krijn Verwijs

Joint venture versterkt strategie voor beide familiebedrijven

IJmuiden - 7 december 2022 – De in juni dit jaar getekende intentieverklaring tussen Cornelis Vrolijk en Krijn Verwijs is afgelopen week bekrachtigd. Beide bedrijven bundelen hun krachten om gezonde, betrouwbare en verantwoorde producten uit de zee ‘van schip naar schap’ te leveren aan de Europese consument. Deze stap sluit aan op de ambitie om een kwalitatief hoogstaand, gezond en duurzaam product voor menselijke consumptie te produceren.

Door deze samenwerking worden schaalvoordelen gerealiseerd en kunnen de bedrijven hun verdere groei in het visschap nog beter vorm geven. Beide bedrijven genieten een rijk netwerk waarin de vraag naar duurzame en gezonde producten steeds groter wordt.

Over Krijn Verwijs Yerseke

In de Verwijs-familie draait alles om de zee. Dit is namelijk de bron. Daar worden heerlijke en voedzame schelpdieren gekweekt en geoogst. “Onze overgrootvader Pieter Verwijs begon in 1880 met het kweken van oesters. Sinds we ons kunnen herinneren, leven we dus met en van de zee. We zijn trots dat we zijn nalatenschap met Premier kunnen voortzetten en zorgen er elke dag voor dat onze klanten over de hele wereld kunnen genieten van een volledig assortiment schaal- en schelpdieren en zeegroenten,” vertelt Caroline Verwijs, directeur van Krijn Verwijs Yerseke. Krijn Verwijs vervult een actieve rol in de gehele productieketen van bron tot bord, zij zijn in staat om  uitstekende kwaliteit te behouden en de meest verse producten te leveren. Het innovatieteam van Krijn Verwijs voorziet de markt continu van nieuwe en inspirerende mogelijkheden. Ze doen geen concessies ten koste van het milieu. De missie van het bedrijf is om  de zee beter en gezonder achterlaten voor toekomstige generaties. (www.krijnverwijs.com)

Over Cornelis Vrolijk

De basis voor Cornelis Vrolijk is gelegd in 1880 door Frank Vrolijk op Scheveningen. Het familiebedrijf is de laatste jaren uitgegroeid tot een familie van bedrijven actief in de kweek, vangst en verwerking van vis en garnalen. Al meer dan 100 jaar halen onze vakmensen de beste producten uit de zee. Cornelis Vrolijk is actief in de hele keten, van schip naar schap, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid belangrijke waarden zijn.

Voor meer informatie kijk op www.cornelisvrolijk.eu