Ga naar begin
Banner Small

Medewerker HR

Locatie: IJmuiden/Scheveningen
Tijd: Fulltime
Min. opleiding niveau: MBO 4, HBO
Solliciteer op deze functie

Medewerker HR

Jij bent verantwoordelijk voor de werving & selectie van nieuwe medewerkers

Christianne Kantoor Hal
Jouw advies en ondersteuning spelen een belangrijke rol
binnen het hechte team
Je krijgt veel ruimte en verantwoordelijkheid
in deze veelzijdige HR functie
Je werkt in een dynamische branche
op verschillende locaties

Vacature

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Ter versterking van de afdeling personeelszaken zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker Human Resources. Je werkt afwisselend op de locatie IJmuiden en Scheveningen.

Als medewerker HR ben je actief betrokken bij het werven en selecteren van nieuwe medewerkers en stagiaires voor onze organisatie, evenals bij het inwerken van nieuwe medewerkers. Je houdt nauwlettend het ziekteverzuim bij en biedt advies aan om dit proces te verbeteren. Daarnaast analyseer en beantwoord je juridische vraagstukken met betrekking tot HR en blijf je op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht.
Je beheert tevens de personeelsadministratie in ons systeem Cobra en organiseert trainingen en cursussen voor ons personeel. Je fungeert als aanspreekpunt voor medewerkers die vragen hebben over personeelszaken en andere gerelateerde taken.

Functie-eisen:

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met een afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding op het gebied van personeelszaken/Human Resource. Je bent bekend met de ins en outs van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, wetverbetering poortwachter en arbeidsovereenkomsten. Heb je daarnaast ervaring met het personeelssysteem Cobra? Dat is zeker een pre! Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. Je bent in staat om effectief te communiceren op verschillende niveaus binnen onze organisatie en een echte teamspeler die ook zelfstandig kan werken en initiatief toont. Je zult betrokken zijn bij alle aspecten van HR, van werving en selectie tot het bijhouden van personeelsadministratie.

Wij bieden jou:

 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een hecht team
 • Een goed salaris, inclusief cao loonindexatie en een cao bonus (CAO zeevisbedrijf)
 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen en relevante opleidingen en cursussen te volgen
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen per jaar (op basis van een 40-urige werkweek)
 • Een reiskostenvergoeding
 • Een goede premievrije pensioenregeling
 • Een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband
 • Dagelijkse verzorgde lunch op kantoor en de mogelijkheid om gratis te fitnessen
 • Een platte en informele bedrijfscultuur
 • Degelijke en robuuste werkgever


Klinkt dit als jouw ideale baan? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team en samen te bouwen aan een geweldige toekomst. Joukje
Ik ben werkzaam op de afdeling personeelszaken op de locatie Scheveningen. Ik bewaak de voortgang van ons vitaliteitsprogramma Aan het Roer en werk aan het uitbreiden en inzetten van Aan het Roer-activiteiten. Mijn dubbele functie zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Ik hou van de variatie in mijn werk en ik zie hoe het vitaliteitsprogramma Aan het Roer onze collega’s helpt. Elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk. Cornelis Vrolijk is een familiebedrijf en zorgt goed voor haar medewerkers op gebied van welzijn en persoonlijke ontwikkeling.
Joukje Nikolic HR Projectondersteuner/Projectleider van het vitaliteitsprogramma Aan het Roer

Wil je meer weten over deze functie?

Neem dan contact met ons op!

Tel: 070-3064081
E-mail: sollicitatie@cornelisvrolijk.eu

Collin Ansink
Hoofd personeelszaken